Jídelníček

Jídelníček 22.2. - 26.2. 2021

PONDĚLÍ: 22.2.
                                    Přesnídávka:  
Pomazánka z rybího filé, chléb, zelenina,
                                                                čaj (al. 1, 4, 7)
                                    Oběd:                 Polévka bramborová (al. 1, 3, 7, 9, 13)
                                                                Borůvkové kynuté knedlíky s tvarohem, ovoce
                                                               
(al. 1, 3, 7)           
                                    Svačina:           
Chléb, máslo, vejce, mléko (al. 1, 7)

ÚTERÝ: 23.2.
                                    Přesnídávka:  
Pomazánka mrkvová, chléb, zelenina, mléko (al. 1, 7)
                                    Oběd:                 Polévka kuřecí s těstovinou (al. 1, 3, 7, 9, 13)
                                                                Fazolky v rajčatové omáčce, párek, chléb, Lipánek
                                                                 
(al. 1, 3, 7, 9, 13)
                                    Svačina:            Rohlík, šlehaná Niva, čaj (al. 1, 7)

STŘEDA: 24.2.
                                    Přesnídávka:  
Rýžová kaše, čaj, ovoce (al. 1, 7)
                                    Oběd:                 Polévka česneková s bulgurem (al. 1, 3, 6, 7, 9, 13)
                                                                Kachní prsa, bramborový knedlík, červené zelí, ovoce
                                                                 
(al. 1, 3, 7, 12)   
                                    Svačina:           
Celozrnná bageta, máslo, kakao (al. 1, 7)

ČTVRTEK: 25.2.
                                    Přesnídávka:   Chlebová smaženka, zelenina, čaj (al. 1, 3)           
                                    Oběd:                 Polévka cuketový krém s krutony (al. 1, 3, 7, 9)
                                                                Pečený losos, bramborová kaše, ledový salát
                                                               
(al. 4, 7)
                                    Svačina:            Rohlík, sýr, mléko (al. 1, 7)

PÁTEK: 26.2.
                                    Přesnídávka:  
Celozrnný toast se sýrem, zelenina, mléko
                                                                (al. 1, 7)
                                    Oběd:                 Polévka cibulová se sýrem (al. 7, 9)
                                                                Hovězí guláš, těstoviny, donut (al. 1, 3, 7, 9, 13)
                                    Svačina:            Ovocná přesnídávka s piškoty, čaj (al. 1, 3)